Huis >

Queen Bedding Factory Bedrijfprofiel

Queen Bedding Factory
-->
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Oceanië

Handelstype:

Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur , Handelsmaatschappij , Verkoper

Nr van Werknemers::

10~50

Jaarlijkse Verkoop::

5m-10m

Gevestigd jaar::

2013

De uitvoerpc:

70% - 80%

Gediende klanten:

50+

Inleiding

Wij zijn van een professionele Huis Textielproducten en Stoffen leverancier, met Hoofdkantoor in het Oosten van de stad van China - Shanghai, en fabrieken die in de provincie van Jiangsu worden gevestigd en Zhejiang-.

Onze hoofdproducten omvatten: Het dekbedovertrek plaatst, Bladreeksen, Dekbedreeksen, Dekbedden, Matrasstootkussens, Hoofdkussens, Kussens, Gordijnen, Handdoeken, Fluweel Sofa Fabric en Toebehoren enz. wij verkopen ook stof voor deze producten, meestal zijn zij 100%-Katoen 144TC - 200TC, 300TC, 400TC-vast lichaam of gedrukte, Tencel-stoffenjaren '40 en jaren '60, Bamboevezel, 100%-Zijdestof, garen-Geverfte Jacquard, Poly/katoen en Microfiber 75 - 120gsm.

Wij hebben honderden beschikbare ontwerpen in Katoen, Tencel, Microfiber en het Fluweel voor koper om te kiezen, deze kan schip bedragen korte levertijd en zeer kleine MOQ.

Onze producten zijn verklaard oeko-TEX en geïnspecteerd SGS; onze fabrieken zijn het gecontroleerde lid en Sedex van BSCI. Wij bieden Kwaliteitsgoederen, Eerlijke Prijzen aan! Het verheugen zich op uw onderzoek!

Service

Onthaal aan ons bedrijf, een belangrijke leverancier van professionele Huis Textielproducten en Stoffen. Met ons Hoofdkantoor dat in Shanghai, China, en fabrieken wordt gevestigd die in de provincie van Jiangsu worden gesitueerd en Zhejiang-, worden wij goed-geplaatst om ons op uw behoeften te richten.

 

Ons uitgebreid gamma van producten omvat Dekbedovertrekreeksen, Bladreeksen, Dekbedreeksen, Dekbedden, Matrasstootkussens, Hoofdkussens, Kussens, Gordijnen, Handdoeken, Fluweel Sofa Fabric, en Toebehoren. Bovendien, bieden wij een brede selectie van stoffen die in deze producten, met inbegrip van 100%-Katoen met aantal threads worden gebruikt die van 144TC gaan tot 400TC, zowel in stevige als gedrukte ontwerpen aan. Wij verstrekken Tencel-ook stof die in jaren '40 en jaren '60, Bamboevezel, 100%-Zijdestof, garen-Geverfte Jacquard, Poly/katoenen mengsels, en Microfiber van 75gsm tot 120gsm gaan.

Geschiedenis

In de loop van de jaren, hebben wij een reputatie voor voortreffelijkheid, betrouwbaarheid, en innovatie gebouwd. Onze verplichting aan superieure vakmanschap en klantentevredenheid heeft ons toegestaan om langdurige vennootschappen met cliënten uit de hele wereld te smeden.

 

Onze reis begon met een visie tot mooie en comfortabele leefruimten door ons textieldienstenaanbod te leiden. Wij begonnen door sourcing de fijnste materialen en nauw het samenwerken met bekwame artisans om uitzonderlijke producten te produceren. Aangezien wij ons uitbreidden, investeerden wij in overzicht productiefaciliteiten en keurden geavanceerde technologieën goed om precisie, efficiency, en consistentie in onze productieprocessen te verzekeren.

Ons Team

Ons bedrijf vergt grote trots in ons specifiek en begaafd team, dat een essentiële rol in ons succes als belangrijke leverancier van huis textielproducten en stoffen speelt. Geëngageerd aan voortreffelijkheid en gedreven door een hartstocht voor kwaliteit, werken onze teamleden samen samenhangend om uitzonderlijke producten en de diensten aan onze getaxeerde klanten te leveren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Beddegoedstoffen Leverancier. Copyright © 2023 bedding-fabric.com . Alle rechten voorbehoudena.